Снимки haskovo.netПитбулът, който в петък следобед нахапа няколко души на хасковската

...
Снимки haskovo.netПитбулът, който в петък следобед нахапа няколко души на хасковската
Коментари Харесай

Ето го подивелия питбул, който едва не разкъса семейство в Хасково

Снимки haskovo.net

Питбулът, който в петък следобяд нахапа няколко души на хасковската улица " Искър ", е бил изтърван без намордник от стара жена, която отговаряла за него. Кучето било на внука й, който сега е в Англия и оставил животното на грижите на баба си, написа haskovo.net.

``
реклама

Няколко души пострадаха, откакто бяха нахапани от питбул. По-сериозно потърпевши са двама от минувачите, които са стигнали и до болница, с цел да бъдат обработени раните им. Съседи описаха през днешния ден, че питбулът бил толкоз озверял, че нападал наред, който мине. " Около четирима -петима пострадаха, само че по-леко.

Мъж и жена бяха нахапани по-жестоко, само че не са в болница ", изясни мъж, който живее в кооперацията, в която е отглеждано кучето.



Кучето е на към година. Когато стопанинът му тръгнал за чужбина го отвел в развъдника, откъдето го купил. Понеже останалите кучета там не го приели, се наложило то да бъде върнато. Нямало кой да го гледа и по тази причина го оставили на старата жена, която е на 85 години. Тя не можела да го разхожда и кучето било държано в жилището й на първия етаж. Вероятно и по тази причина се е стигнало до експанзията му, допускат хората от улицата.

Те разясниха, че е можело да стане и най-лошото-питбулът да нападне бабата вкъщи. " Щеше да я направи на парцали и даже нямаше да разберем ", споделят хората от жилищната постройка. Съседите й не разрешиха дамата да бъде безпокоена през днешния ден, тъй като била доста смутена. Сигналът за нападенията е подаден на 112.

Още нощес на мястото на случая е изпратен екип от приюта за кучета край Хасково. Много мъчно обаче питбулът бил хванат. Затова било нужно изстрелването на три стрелички, до момента в който животното падне упоено. В кучкарника питбулът е настанен в клетка №1.

Днес животното към момента не беше умерено и започваше да трепери при приближаване към него. Каква ще е ориста му ще се взема решение занапред, само че по принцип нападателни кучета нападатели на хора се умъртвяват.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР